Interieuradvies

Een huis moet zijn als thuiskomen, en als een warme deken om je heen vallen. Waarin je jezelf kunt zijn omdat het is zoals jij wilt, Je eigen stijl!

Maak van je woon- of werkomgeving een plek die inspireert, die ontspant en die prettig voelt. JeStyle, Interieurstyling in Bant, kan jullie helpen met een interieuradvies. Samen met jullie inventariseer ik de woonwensen en help ik jullie graag het huis warmer, spannender of gewoon mooier te maken. Met jouw wensen creëren we een huis waarvan je kunt genieten.

Woonwens

Iedere woonwens is specifiek, vandaar geen standaard pakketten maar maatwerk interieuradvies en -ontwerp. Denk niet direct dat het duur is vanwege het maatwerk want je betaalt namelijk alleen voor hetgeen waar je behoefte aan hebt en niet voor andere zaken. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak!

Kennismaken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken we jullie wensen en verwachtingen. We bekijken samen de ruimtes die jullie willen restylen, inventariseren jullie voorkeur wat betreft kleur, materiaal en meubels, welke bestaande elementen blijven en welke worden vervangen. Naar aanleiding van het intake gesprek wordt er een offerte op maat gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Neem contact op
Klanten aan het woord

"Jessica heeft ons prima geholpen met de nieuwe inrichting van ons huis. Zij luisterde goed wat onze wensen waren en is hiermee aan de slag gegaan. Regelmatige terugkoppeling en afstemming tot het eind zodat het 'onze' inrichting zou worden."

"We hebben de hulp van Jessica ingeschakeld omdat we vast liepen met de inrichting van ons huis. We hadden gekozen voor een lichte kleur op de wanden, voor ons gevoel 'veilig'. Toen kwam de inrichting... We lieten Jessica een plan bedenken. Het enige wat er lag was de vloer en de gordijnen waren besteld. Dat was een basisgegeven. Heel verrassend kwam ze met een plan, wat inhield dat de kleur van de wanden totaal niet matchte met de meubels. Twee weken voor de verhuizing hebben we alle wanden opnieuw gesausd. Wij hadden het nooit bedacht. Wat heeft ze ons enorm goed geholpen met haar kleurenplan en voorstel inrichting. We hebben heel veel complimenten gekregen. Wij zijn erg blij dat we haar in de arm hebben genomen, supervriendelijke en plezierige vrouw! "

"Jessica heeft uitgebreid de tijd genomen om onze ideeën helder te krijgen om van daaruit een woonadvies te kunnen geven dat bij ons beiden past. Het resultaat is prachtig, warm, gezellig maar ook strak en rustig. Wij waren nooit op deze combinaties gekomen,, zowel qua kleur, meubels en stijl niet. Maar het eindresultaat is prachtig geworden. Ook gedurende het heel traject was Jessica altijd bereid om mee te denken en tips te geven. Wij hebben dat als heel prettig ervaren. We zijn daarom ook heel blij dat we Jessica hebben ingeschakeld en dat ze van ons huis weer een thuis heeft weten te maken. Ontzettend bedankt Jessica !"

"Jessica heeft ons geholpen met een interieurplan voor ons nieuwbouwhuis. Ze nam uitgebreid de tijd om onze wensen in kaart te brengen. Uiteindelijk lag er een prachtig uitgewerkt plan met daarin een advies voor kleur, licht en raambekleding. Ook heeft ze een indeling gemaakt voor meubels, inclusief shoppinglist. Naas het feit dat ze uitstekend gebruik heeft gemaakt van de ruimte, geeft dit plan ons ook veel houvast bij het maken van de juiste keuzes. Het is de investering dan ook absoluut waard geweest. Het scheelde veel tijd bij het uitkiezen van alle materialen, omdat we heel gericht konden zoeken. Een absolute aanrader dus!"

"Wat was het fijn om de opdracht uit handen te geven en wat zijn we blij! Alles wat ik wilde zat in het plan en nog veel meer. Kleuren en inrichting wat wij nooit bedacht hadden (en gedurfd). Complete lijst met spullen, kleuren en tips. Tijdens het proces van verbouwen en inrichten kon ik altijd een beroep op Jessica doen. Ontzettend tevreden en echt een plan waar we jaren mee verder kunnen! De basis is gelegd. Dank dank dank! "