Werkwijze

Alles is mogelijk, ieder advies is anders.
Samen bespreken we wat er mogelijk is.

Wil je weten wat een advies je gaat kosten, bel of mail me dan via de gegevens bij contact en ik kom graag bij je langs voor een oriënterend gesprek.

Op basis van jullie wensen bekijk ik wat het beste plan van aanpak is. Ik bespreek welk advies het best bij jullie situatie past en wat de kosten daarvan zijn. Verschillende adviezen zijn mogelijk: een paar uur interieur- of kleuradvies aan huis, een uitgebreid interieurontwerp of projectbegeleiding bij verbouwing en inrichting. Onderdelen van een interieurplan kunnen zijn (kunnen ook gecombineerd worden in een korter plan):

  • sfeerimpressie
  • indelingsplan
  • kleurenplan
  • materialenplan
  • meubel-/accessoireplan
  • verlichtingsplan
  • personal shopping
website foto 6

Alles is mogelijk, ieder advies is anders. Kijk bij interieuradvies voor de verschillende mogelijkheden.

Tijdens de ontwerppresentatie wordt het ontwerp toegelicht. Ik neem jullie mee door het plan en maak het concept “levend” door middel van de moodboards, plattegrond tekeningen, uitgewerkte lichtplan, materialen plan, meubel overzicht en ander aanvullingen. Ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik denk dat het ontwerp zo het beste tot haar recht komt.

De ontwerppresentatie is de afsluiting van het interieur project. Jullie krijgen het uitgewerkte plan mee naar huis (behalve stalen die terug naar de leverancier gaan). Jullie mogen zelf bepalen wat te doen met het advies, wanneer er besloten wordt het advies of een deel hiervan uit te voeren dan kan ik uiteraard ook de meubels en accessoires leveren en de planning er omheen verzorgen.

Steeds vaker lever ik een compleet interieuradvies dat vervolgens – afhankelijk van het budget – in stappen gerealiseerd wordt. Zodat alle veranderingen die nu en in de toekomst gedaan worden op elkaar aansluiten en bijdragen aan een stukje eenheid. Dat zorgt voor rust.

Klanten aan het woord

"Jessica heeft ons prima geholpen met de nieuwe inrichting van ons huis. Zij luisterde goed wat onze wensen waren en is hiermee aan de slag gegaan. Regelmatige terugkoppeling en afstemming tot het eind zodat het 'onze' inrichting zou worden."

"We hebben de hulp van Jessica ingeschakeld omdat we vast liepen met de inrichting van ons huis. We hadden gekozen voor een lichte kleur op de wanden, voor ons gevoel 'veilig'. Toen kwam de inrichting... We lieten Jessica een plan bedenken. Het enige wat er lag was de vloer en de gordijnen waren besteld. Dat was een basisgegeven. Heel verrassend kwam ze met een plan, wat inhield dat de kleur van de wanden totaal niet matchte met de meubels. Twee weken voor de verhuizing hebben we alle wanden opnieuw gesausd. Wij hadden het nooit bedacht. Wat heeft ze ons enorm goed geholpen met haar kleurenplan en voorstel inrichting. We hebben heel veel complimenten gekregen. Wij zijn erg blij dat we haar in de arm hebben genomen, supervriendelijke en plezierige vrouw! "

"Jessica heeft uitgebreid de tijd genomen om onze ideeën helder te krijgen om van daaruit een woonadvies te kunnen geven dat bij ons beiden past. Het resultaat is prachtig, warm, gezellig maar ook strak en rustig. Wij waren nooit op deze combinaties gekomen,, zowel qua kleur, meubels en stijl niet. Maar het eindresultaat is prachtig geworden. Ook gedurende het heel traject was Jessica altijd bereid om mee te denken en tips te geven. Wij hebben dat als heel prettig ervaren. We zijn daarom ook heel blij dat we Jessica hebben ingeschakeld en dat ze van ons huis weer een thuis heeft weten te maken. Ontzettend bedankt Jessica !"

"Jessica heeft ons geholpen met een interieurplan voor ons nieuwbouwhuis. Ze nam uitgebreid de tijd om onze wensen in kaart te brengen. Uiteindelijk lag er een prachtig uitgewerkt plan met daarin een advies voor kleur, licht en raambekleding. Ook heeft ze een indeling gemaakt voor meubels, inclusief shoppinglist. Naas het feit dat ze uitstekend gebruik heeft gemaakt van de ruimte, geeft dit plan ons ook veel houvast bij het maken van de juiste keuzes. Het is de investering dan ook absoluut waard geweest. Het scheelde veel tijd bij het uitkiezen van alle materialen, omdat we heel gericht konden zoeken. Een absolute aanrader dus!"

"Wat was het fijn om de opdracht uit handen te geven en wat zijn we blij! Alles wat ik wilde zat in het plan en nog veel meer. Kleuren en inrichting wat wij nooit bedacht hadden (en gedurfd). Complete lijst met spullen, kleuren en tips. Tijdens het proces van verbouwen en inrichten kon ik altijd een beroep op Jessica doen. Ontzettend tevreden en echt een plan waar we jaren mee verder kunnen! De basis is gelegd. Dank dank dank! "