"Na 20 jaar waren we wel toe aan een nieuwe inrichting van de woonkamer. Maar hoe en wat precies, geen idee!. In ons eerste contact met Jessica was het gelijk een hartelijk gesprek. Ze luisterde naar onze ideeën en wensen, vroeg door en drong niets op. Met onze voorkeuren en haar eigen gedegen expertise heeft ze een prachtig plan neergelegd, met verrassende opstellingen en elementen die we zelf nooit zo bedacht zouden hebben. Een warm en samenhangend geheel, met tips voor meubels, lampen en materialen. Daarnaast was Jessica ook zeer behulpzaam bij het vinden van andere ondersteundende vakdisciplines en konden we haar tussentijds altijd raadplegen. We genieten nog elke dag van ons ‘nieuwe’ huis!"

Bert en Ellen

"Jessica heeft ons heel goed geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis! Ze heeft onze stijl meegenomen en we waren dan ook meteen enthousiast over haar plan. Vooral met de 4 meter hoge muren zaten we erg te stoeien. Door het goede kleuradvies en de kastenwand is het een prachtig geheel geworden. Dat zorgt voor de sfeer die we precies zochten."

Kees en Trudy

"Wat was het fijn om de opdracht uit handen te geven en wat zijn we blij! Alles wat ik wilde zat in het plan en nog veel meer. Kleuren en inrichting wat wij nooit bedacht hadden (en gedurfd). Complete lijst met spullen, kleuren en tips. Tijdens het proces van verbouwen en inrichten kon ik altijd een beroep op Jessica doen. Ontzettend tevreden en echt een plan waar we jaren mee verder kunnen! De basis is gelegd. Dank dank dank! "

Roel en Cobie

"Jessica heeft ons geholpen met een interieurplan voor ons nieuwbouwhuis. Ze nam uitgebreid de tijd om onze wensen in kaart te brengen. Uiteindelijk lag er een prachtig uitgewerkt plan met daarin een advies voor kleur, licht en raambekleding. Ook heeft ze een indeling gemaakt voor meubels, inclusief shoppinglist. Naas het feit dat ze uitstekend gebruik heeft gemaakt van de ruimte, geeft dit plan ons ook veel houvast bij het maken van de juiste keuzes. Het is de investering dan ook absoluut waard geweest. Het scheelde veel tijd bij het uitkiezen van alle materialen, omdat we heel gericht konden zoeken. Een absolute aanrader dus!"

Mark en Lisanne

"Jessica heeft uitgebreid de tijd genomen om onze ideeën helder te krijgen om van daaruit een woonadvies te kunnen geven dat bij ons beiden past. Het resultaat is prachtig, warm, gezellig maar ook strak en rustig. Wij waren nooit op deze combinaties gekomen,, zowel qua kleur, meubels en stijl niet. Maar het eindresultaat is prachtig geworden. Ook gedurende het heel traject was Jessica altijd bereid om mee te denken en tips te geven. Wij hebben dat als heel prettig ervaren. We zijn daarom ook heel blij dat we Jessica hebben ingeschakeld en dat ze van ons huis weer een thuis heeft weten te maken. Ontzettend bedankt Jessica !"

Gerard en Jaqueline

"We hebben de hulp van Jessica ingeschakeld omdat we vast liepen met de inrichting van ons huis. We hadden gekozen voor een lichte kleur op de wanden, voor ons gevoel 'veilig'. Toen kwam de inrichting... We lieten Jessica een plan bedenken. Het enige wat er lag was de vloer en de gordijnen waren besteld. Dat was een basisgegeven. Heel verrassend kwam ze met een plan, wat inhield dat de kleur van de wanden totaal niet matchte met de meubels. Twee weken voor de verhuizing hebben we alle wanden opnieuw gesausd. Wij hadden het nooit bedacht. Wat heeft ze ons enorm goed geholpen met haar kleurenplan en voorstel inrichting. We hebben heel veel complimenten gekregen. Wij zijn erg blij dat we haar in de arm hebben genomen, supervriendelijke en plezierige vrouw! "

Bram en Astrid

"Jessica heeft ons prima geholpen met de nieuwe inrichting van ons huis. Zij luisterde goed wat onze wensen waren en is hiermee aan de slag gegaan. Regelmatige terugkoppeling en afstemming tot het eind zodat het 'onze' inrichting zou worden."

Henk en Riet